Information från Örebrosektionen

Information från Örebrosektionen försvann tyvärr från senaste numret av Pudelnytt, så vi publicerar den här istället!

Eva Rindler 019-33 54 13 e-post: eva.rindler@telia.com
Ann-Britt Gimerstrand 019-20 29 98 e-post: gimerstrandann_b@hotmail.com
Hemsida: pudelklubben.se – mellansvenska avdelningen – örebrosektionen

Anmälan till våra aktiviteter är bindande och sker genom att anmälningsavgiften sätts in på vårt konto, PG-nummer 471970-4. Ange vilken aktivitet som avses, e-postadress och tel nr. Ring också aktivitetsansvarig. Först till kvarn gäller. OBS! Se hemsidan och Örebrosektionens Facebooksida för aktuell information.

Höstens aktiviteter:

Vi börjar höstens aktiviteter som vanligt med pudelparaden i city där vi visar upp vår härliga ras. Vi träffas på Våghustorget lördagen den 29/8 kl 12.00. Vi går en promenad längs stadens gator och avslutar med gemensam fika i stadsparken. Egen fikakorg medtages.

Medlemsmöte

Den 29/9 har vi möte för sektionens medlemmar. För information om tid och plats, se sektionens hemsida.

Pudelpromenader

Du och din pudel är välkomna på en promenad tillsammans med andra pudlar och deras ägare. För de som vill kommer vi under promenaderna göra enkla kontakt- och aktivitetsövningar. Allt för att din pudel ska ha roligt och få använda sin näsa och/eller lösa problem.

Anmälan och info: Irene Dahlberg tel: 0706668643 e-post: irenedahlberg@telia.com Ann-Britt Gimerstrand tel: 0706237036 e-post: gimerstrandann_b@hotmail.com

Vi träffas kl 11.00, Medtag eget fika.

27 september Ånnaboda Vi träffas på stora parkeringen.

25 oktober Rynningeviken Vi träffas vid Örebro hundsällskap.

22 november Karlslund Vi träffas på parkeringen vid stallet.

Prova på sök- och uppletande:

Söndag 11 oktober. Mer info kommer på hemsidan.

Klippkurs Nybörjare: 14-15 November Här får du lära dig vardagsvård och att ta hand om pälsen på din hund på bästa sätt. Info och anmälan till Marita Sonnbacke tel: 070-2374888 Kostnad: 900 kr sätts in på PG 471970-4 Plats: Hundrummet Örebro

Julfest: Datum meddelas senare. Kostnad 50 sätts in på PG 471970-4. Vi avslutar hösten med en julfest. Vi äter gröt och skinksmörgås och har en trevlig stund tillsammans. Anmälan till Ann-Britt Gimerstrand tel: 0706237036 el e-post: gimerstrandann_b@hotmail.com