Skip to content
PUDELLÄGRET 9 – 15  juli 2023

 
Vi kommer som vanligt vara på Herrfallets camping ut­anför Arboga. 

Pudellägret är till för alla medlemmar. Dvs det finns något för dig som är ny­börjare, tränar aktivt eller tävlar. Här kan du också prova på olika hundaktiviteter.

Programmet kommer bla innehålla: Lydnad, agility, rallylydnad, sök, spår, uppletande, kontaktövningar, nosework, pälsvård, trix mm. Lydnad, agility, nosework och rallylydnad finns på olika nivåer. Vi har ett fantastiskt team av in­struktörer där de flesta själva har pudel.

Man kan välja mellan att bo i stuga eller på campingen. Lägeravgiften för 2023 är ännu inte klar.

Anmälan gör du via länk som läggs upp på hemsidorna i mitten av januari.

I priset ingår boende samt rätt att delta i alla aktiviteter som anordnas. Mat ingår inte.

Herrfallet är en större anläggning, med stora välutrustade stugor.  Varje stuga består av tre sovrum, varav två enkelrum och ett dubbelrum (inga våningssängar). Vi kommer att placera alla i enkelrum om man inte anger vid anmälan att man önskar dela rum med någon person.

I mån av plats kan ni som vill boka en egen stuga göra det mot en extra kostnad. Kontakta lägerkommittén för prisuppgift.

Bad­plats finns direkt nedanför stugorna och hund­bad alldeles i närheten. Campingplatsen ligger också utmed stranden och håller hög standard.

För övrigt finns en butik/kiosk på området som har det nödvändigaste samt nybakat bröd varje morgon samt en restaurang som håller öppet alla veckodagar.

Självklart följer vi FHM rekommendationer.

Vi kan tyvärr inte acceptera att man ordnar eget boende och ändå vill vara med på lägret. Om du har något särskilt behov av speciellt boende el­ler annat så hör av er till lägerkommittén så kan vi undersöka om det går att lösa.

Löptikar är välkomna på lägret.

Alla medlemmar önskas hjärtligt välkomna!

Lägerkommittén:

Lena Ilemyr, Carina Enberg, Linda Penttilä, Liss-Britt Elegård, Sofia Nandrup & Susanne Gus­tafsson

För att titta närmare på Herrfallets camping och stugor kan ni gå in på www.herrfallet.se och läs mer.Kontakta gärna oss i kommittén om du har frågor!

Mail: pudellagret@hotmail.com
Läs om tidigare läger