Skip to content
PUDELLÄGRET 9 – 15  juli 2023

 

Vi kommer som vanligt vara på Herrfallets camping ut­anför Arboga. 

Pudellägret är till för alla medlemmar. Dvs det finns något för dig som är ny­börjare, tränar aktivt eller tävlar. Här kan du också prova på olika hundaktiviteter.

PROGRAM/SCHEMA
Programmet kommer bla innehålla: Lydnad, agility, rallylydnad, sök, spår, uppletande, kontaktövningar, nosework, pälsvård, trix mm. Lydnad, agility, nosework och rallylydnad finns på olika nivåer. Vi har ett fantastiskt team av in­struktörer där de flesta själva har pudel.

Vi arbetar för fullt med årets schema som kommer läggas upp här när det är klart. Men om du vill få en uppfattning om hur en lägervecka kan se ut så klicka här så ser du förra årets schema.

BOENDE
Man kan välja mellan att bo i stuga eller på campingen. 

LÄGERAVGIFTER
Boende i stuga:
– 4 500 kr/person i enkelrum (finns 2 enkelrum per stuga)
– 4 000 kr/vuxen som är förlagd i dubbelrum/familjerum (med 2 sängar)
– 3 500 kr/barn upp tom 12 år som är förlagd i dubbelrum
 
Boende på campingen:
– 4 500kr (2100+2400 kr) per husvagns/husbilsplats inkl en deltagare.
– 2 400 kr/per extra vuxen som bor i husvagn/husbil och som deltar i lägret.
– 1 900 kr/barn upp tom 12 år som bor i hus­vagn/husbil och som deltar i lägret.
 
I priset ingår boende samt rätt att delta i alla aktiviteter som anordnas. Mat ingår inte.
 
I mån av plats går det att boka en stuga på 3 personer för 5.000kr/person. Detta måste dock anmälas separat och bekräftas per mail.

Se stugskiss HÄR

LÄGERANMÄLAN
Anmälan gör du via denna LÄNK som öppnas för våra medlemmar den 14 januari kl.10.00!

ÅTERBETALNINGSREGLER
Hela eller halva lägeravgiften kan återbetalas mot uppvisande av läkar-/vete­rinärintyg dock utgår alltid en administrationsavgift på 500kr/person. Hela avgiften återbetalas fram till och med 6/5 och halva avgiften 7/5 – 20/6. Finns det någon på reservlistan som vi kan placera i ditt ställe så återbetalas också avgiften.

HERRFALLET
Herrfallet är en större anläggning, med stora välutrustade stugor.  Varje stuga består av tre sovrum, varav två enkelrum och ett dubbelrum (inga våningssängar). Vi kommer att placera alla i enkelrum om man inte anger vid anmälan att man önskar dela rum med någon person.

Bad­plats finns direkt nedanför stugorna och hund­bad alldeles i närheten. Campingplatsen ligger också utmed stranden och håller hög standard.

För övrigt finns en butik/kiosk på området som har det nödvändigaste samt nybakat bröd varje morgon samt en restaurang som håller öppet alla veckodagar.

Läs mer om Herrfallet HÄR

Självklart följer vi FHM rekommendationer.

Vi kan tyvärr inte acceptera att man ordnar eget boende och ändå vill vara med på lägret. Om du har något särskilt behov av speciellt boende el­ler annat så hör av er till lägerkommittén så kan vi undersöka om det går att lösa.

Löptikar är välkomna på lägret.

Alla medlemmar önskas hjärtligt välkomna!

Lägerkommittén:

Lena Ilemyr, Carina Enberg, Linda Penttilä, Liss-Britt Elegård, Sofia Nandrup & Susanne Gus­tafsson

För att titta närmare på Herrfallets camping och stugor kan ni gå in på www.herrfallet.se och läs mer.Kontakta gärna oss i kommittén om du har frågor!

Mail: pudellagret@hotmail.com
Läs om tidigare läger