Profilkläder SPK Norra

Hej!

I början på det nya året så kollade jag (Thomas Alm) och Helena Strand (Webbmaster) upp om det fanns något intresse bland medlemmar av lite fräscha profilkläder. Vi fick en positiv reaktion så vi tog kontakten med Sportringen i Piteå och hörde om dom kunde hjälpa vår förening, när det visade sig att dom var intresserade så valde vi ut lite kläder som vi tror kan vara intressanta för alla SPK medlemmar.
SPK Norras logga var inte i rätt format för att kunna användas till tryck så jag tog en vän till mig (Isabell Sällström Norman) som driver Isa Form till vardags. Sen har Kompetenslaget och Ahlsell ställt upp och sponsrat framtagningen av trycket så priset på kläderna skulle bli så förmånligt som möjligt.
Så på t-shirt och jackor kommer Kompetenslagets logga att finnas på ärmslut.

Dom medlemmar som är intresserade av att prova kläderna har nu chansen under V19 torsdag 8/5- söndag 11/5 att besöka Sportringen i Piteå. Sen kommer det även att finnas ett tillfälle att prova kläderna på SPK utställningen i Byske 17/5. Vi kommer ha en chans beställa kläder nu i Maj och är intresset stort så har vi en till chans i höst att beställa, första beställningen kommer att göras V22.
(Glöm inte medlemsnr om ni själva besöker butiken och beställer kläder)

Hoppas ju att så många som möjligt själva kommer kunna besöka butiken och prova ut samt betala sina kläder där, men dom som inte har den möjligheten så får ni höra av er till mig på pitea.norra@pudelklubben.se . Tyvärr kommer jag inte ha möjlighet att skicka kläderna, men tror ju att om vi hjälps åt så kan man nog lösa så med att ta med sig på utställningar/träffar om vi pratar ihop. Beställer ni kläderna via mig så gäller förskottsbetalning innan några kläder trycks.
OBS! Tryckta kläder går ej att returnera så var noga med val av storlek.

/Thomas Alm

Klicka här nedan för att titta på kläderna:

FÖRENINGSPROFIL spk norra NR 2 (2)