Årsmöte SPK Norra 7 februari kl 14.00

Hej medlemmar!

 

Mörker, snö och kyla – allt annat än utställningsläge!
För egen del har jag avklarat sista utställningen för i år, nu väntar andra aktiviteter! Den här tiden på året som vi står inför är ett bra tillfälle att träna annat!
Våra ombud försöker ordna många olika intressanta aktiviteter. Har du önskemål, ta kontakt med dem och delge dem. Vi alla som arbetar i klubben vill väldigt gärna  ha kontakt med er medlemmar så att klubben kan utvecklas på ett bra sätt. Under det här året har Piteå fått ett eget ombud och vi kan konstatera att både Luleå och Piteå haft många intressanta aktiviteter. Så bra för er som borr långt i norr!
Här i Umeå har det alldeles nyligen skapats en ombudgrupp, så glädjande att det äntligen finns i Umeå också! Vi i styrelsen försöker också ordna så att alla ombud kan träffas för att tillsammans få både information och inspiration i arbetet med medlemsaktiviteter. Under första delen av 2015 kommer en 2-dagarsövning att genomföras med detta som tema!

I februari 2015 kommer Norra avdelningen att ha sitt årsmöte, lördagen den 7 februari kl 14.00. Vi håller till på samma plats som vanligt, Studiefrämjandets lokal på Ridvägen i Umeå.
Kontakta undertecknad om någon är osäker!  Efter årsmötet går vi ut och äter tillsammans, precis som vanligt! Anmälan skall ske till undertecknad minst en vecka innan.
Info kommer också att finnas på hemsidan och på Facebook.

 

Ha en bra pudeldag!!

 

Torbjörn Windseth, ordförande SPK Norra
Kassjö 410
905 93 Umeå

Tel 090-50989, mobil 070-651 30 69
ordf.norra@pudelklubben.se