Ny webmaster för Norra Pudelklubben

Hej!

Helena Strand heter jag och är ny webmaster för denna sida. Jag bor i Piteå med min man, 3 barn och (snart) 2 pudlar. Under den närmaste tiden kommer jag att gå igenom det befintliga innehållet på sidan och naturligtvis uppdatera så snart ni skickar in material till mig. Allt i från aktiviteter som ska ske i de olika områdena, till bedrifter som utförts av Norra avdelningens pudlar med förare/handlers, är välkomna uppdateringar på SPK Norras sida. Skicka också in bilder från aktiviteter som varit så att alla som är intresserade kan ta sig en titt.

Allt material som ni vill att jag ska lägga ut på denna sida ska skickas till webmaster.norra@pudelklubben.se

 

Tack för förtroendet!

 

Med vänlig hälsning

Helena Strand
Webmaster SPK Norra avdelningen