Skip to content

» OMBUD

I Norra avdelningen har vi ett flertal ombud spridda geografiskt över vårt stora upptagningsområde. Det är ombuden som ordnar exempelvis promenader, kurser och andra pudelrelaterade aktiviteter på just din ort.

Vill du aktivera din pudel tillsammans med andra pudelägare? Kanske är du sugen på att gå en dressyrkurs eller klippkurs? Eller lära dig hur det går till med viltspår eller bara gå en promenad tillsammans med andra. Är det någon aktivitet du önskar ska arrangeras eller om du har förslag på någon aktivitet, tveka inte att höra av dig till närmaste ombud så kan det säkert gå att ordna!

Kontaktuppgifter till just ditt ombud hittar du nedan. 

————–

GÄLLIVARE

Louise Olofsson
Tel: 073-0751690
Mejl: gallivare.norra@pudelklubben.se

————–

PITEÅ

Denise Lundholm
Telefon: 073-0529742
Mejl: pitea.norra@pudelklubben.se

————–

SKELLEFTEÅ

Yvonne Söderlund
Tel: 070-658 71 11
Mejl: yvonne3878@hotmail.com

————–

UMEÅ

Telefon: 070-5577713
e-post: umea.norra@pudelklubben.se

Maria Hortlund

Maria Hortlund

Jag heter Maria Hortlund och är ett av ombuden i Umeå. Jag har haft storpudel sedan 2003 och har nu två storpudeltikar. Jag pysslar med utställning, tävlingslydnad, rallylydnad, viltspår och drag. Hopps att vi ses på någon aktivitet framöver, kom gärna med förslag!

Najda Wänting

Najda Wänting

Jag heter Nadja Wänting och är ombud i Umeå. Jag har 3 hundar, varav 2 storpudlar, som jag tränar allt möjligt med. Favorit aktiviteterna är bland annat bruks och rallylydnad.

Ulrika Fessé

Ulrika Fessé

Jag heter Ulrica Fessé och är ombud i Umeå. Jag har haft hund i nästan hela mitt liv men Paige är min första storpudel. Henne köpte vi 2015, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag hoppas att vi ombud ska hitta aktiviteter som intresserar er. Kom gärna med förslag.

————–

ÖRNSKÖLDSVIK

Tel: 070-5084057
Mejl: ornskoldsvik.norra@pudelklubben.se

Kristina Rajala

Kristina Rajala

Jag heter Kristina och har 3 st stycken storpudlar hemma. Maya f.2004 är min första hund någonsin. Vilken lycka! Nu har jag även Emma f. 2009 och Whilma f.2018.

Kom med förslag på aktiviteter!

Johanna Sandström

Johanna Sandström

Johanna heter jag och har en storpudel “Hero” f. 2016. Flyttade hem till oss med kärlek och glädje efter att vår första pudel Zorro f. 2006 fått somna in. 
Jag ser fram emot roliga aktiviteter tillsammans med er medlemmar!

————–

SUNDSVALL

Christel Sjödin
Tel: 070- 692 52 72
Mejl: ledamotb.norra@pudelklubben.se

————–

ÖSTERSUND

Gunilla Dahl
Tel: 076-804 14 40
Mejl: gunilla.dahl@odas.se

Jag heter Gunilla och bor i Storsjön, 5 km utanför Östersund. Jag har haft olika raser i princip hela mitt liv, men pudel är min favoritras. För närvarande så har vi två svarta toypudlar, Coco och Nova och så har vi en pointer, Yawa. Jag är också uppfödare, min kennel heter Waldemarsros.

————–

HUDIKSVALL

Vakant