Ny inbjudan årsmöte

Inbjudan till SPK Norras årsmöte

Samtliga medlemmar är välkomna!

Årsmötet görs digitalt på grund av rådande pandemiläge och vi ändrar därför datum mot det som stod i Pudelnytt. För att delta behöver du registrera dig via länken innan mötet startar: https://umu.zoom.us/meeting/register/u5Uqf-ChrT8oE9StKoAUC9v5Uokg5iOzziDn 

När du registrerat dig skickas länken för mötet till din e-post adress. 

Datum och tid: 9 februari 2022 kl. 18.00.
Plats: Zoom
 

Har din pudel under året 2021 erövrat LP, tagit 3 pinnar i agilityklass 1-3, rallylydnadsdiplom eller blivit champion i agility, bruks, lydnad eller viltspår? Meddela sekreteraren senast sista januari så uppmärksammar vi detta i samband med årsmötet. Tänk på att pudel ska vara helt ägd av någon i Norra avdelningen.
E-post: sekr.norra@pudelklubben.se

Årsmöteshandlingarna publiceras på norras hemsida och Facebooksida senast 10 dagar innan årsmötet.

Välkomna!

Styrelsen, Norra avdelningen