Ombud:
Ulrica Fessé
Nadja Wänting
Maria Hortlund

Telefon: 070-5577713
e-post: umea.norra@pudelklubben.se

Vi har tillsammans valt att bli ombud i Umeå.

Maria Hortlund

Maria Hortlund

Jag heter Maria Hortlund och är ett av ombuden i Umeå. Jag har haft storpudel sedan 2003 och har nu två storpudeltikar. Jag pysslar med utställning, tävlingslydnad, rallylydnad, viltspår och drag. Hopps att vi ses på någon aktivitet framöver, kom gärna med förslag!

Najda Wänting

Najda Wänting

Jag heter Nadja Wänting och är ombud i Umeå. Jag har 3 hundar, varav 2 storpudlar, som jag tränar allt möjligt med. Favorit aktiviteterna är bland annat bruks och rallylydnad.

Ulrika Fessé

Ulrika Fessé

Jag heter Ulrica Fessé och är ombud i Umeå. Jag har haft hund i nästan hela mitt liv men Paige är min första storpudel. Henne köpte vi 2015, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag hoppas att vi ombud ska hitta aktiviteter som intresserar er. Kom gärna med förslag.

Aktiviteter 2020

27/9
Pudelpromenad

Tid: kl 11
Plats: Träffas vid Bräntberget, nedanför skidbacken.

Om vädret tillåter stannar vi och fikar efteråt. OBS! Medtag eget fika.

Alla medlemmar i Svenska Pudelklubben är välkomna!

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer SKK:s rekommendationer ska du anmäla och avanmäla dig innan träffen i evenemanget på SPK Norras Facebooksida eller skicka ett sms till 070-5577713.

Vi undanber deltagande från personer som bor utanför region Västerbotten eller som tillhör en riskgrupp. På plats tänker vi på att hålla avstånd till varandra.

Du kan läsa mer om SKK:s rekommendationer här: https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/installd-klubbverksamhet-under-var-och-sommar-2020/

Är det inte medlem men vill vara med? Här hittar du information om medlemskap http://pudelklubben.se/bli-medlem/

Hälsningar Ulrica