Hej alla tävlingsglada pudelägare!

 

Nu har vi fått igång vår ”nya” hemsida ordentligt, vilket betyder, att vi kan börja med löpande redovisning av tävlingsresultat.

Min dröm är, att alla tävlande pudlar ska synas på vår hemsida även om inte alla pudlar och deras förare är sverigebäst. Jag minns fortfarande när jag och min första pudel,Smilla,för många år sedan hade genomfört vår första lydnadstävling. Trots att vi inte fick uppflyttningspoäng (149,5 p) var jag ändå så stolt och skyndade mig att skicka in resultatet till pudelklubbens hemsida. På den tiden var det en betydligt enklare variant än dagens men det fanns minsann kontinuerlig uppdatering där!!!  Och jag träffade folk, som hade sett, att Smilla stod på lydnadslistan! Det tyckte jag var kul.

AGILITY   Slutresultaten för Årets Agilitypudel Södra  2011 och 2012 samt statuterna är inlagda. Jag har en del preliminära resultat fram till i dag för 2013 och jag tänkte lägga in dem efter hand. Vill du ha mer detaljerad information om poängen får du kolla i min blogg.

Visst vill väl du också vara med! Då mejlar du och talar om det för mig. Jag behöver veta pudelns namn och regnummer, förarens namn, tävlingsplats och datum samt tävlad klass. Sedan fixar jag poängberäkningen.

BRUKS  Statuterna kommer att finnas på södras hemsida. Det har nog aldrig funnits någon lista men det ska vi ändra på nu! Eller hur?

Meddela mig pudelns namn och regnummer, förarens namn, tävlingsplats, datum, tävlad klass samt erhållen poäng. Sedan fixar jag poängberäkningen.

LYDNAD   Statuter kommer att finnas på södras hemsida och nu ska vi ha en lista över alla lydnadpudlar!

Meddela mig pudelns namn och regnummer, förarens namn, tävlingsplats, datum, tävlad klass samt erhållen poäng. Sedan fixar jag poängberäkningen.

RALLYLYDNAD   Jag vet, att det finns massvis med duktiga ”rallypudlar” men här finns ingen tradition att bygga på, så vi får skapa något nytt nu. Centrala statuter finns men jag vet inte, om vi ska följa dem. De är så nya, att det inte gjorts någon utvärdering av hur de fungerar.

Vi kan väl börja med att alla tävlande ger sig till känna och talar om i vilken klass ni tävlar. Då får vi en lista, som vi sedan kan fylla på med resultat. Hur detta skall gå till ber jag att få fundera på och återkomma med.

Till min stora förvåning hittade jag ingen pudel från sydliga trakter på listan med Årets Rallylydnadspudel 2012. Nu får ni rallyekipage visa att ni finns!

Meddela mig pudelns namn och regnummer, förarens namn och vilken klass ni tävlar i.

Det var allt för i dag.

SNÄLLA NI HÖR AV ER!

Berit Lönnerstam/kommittén för arbetande pudlar.

beritloennerstam@yahoo.co.uk