FULLT! Kurs i Vardagsvård del 2

24 April 2021
Välkommen att anmäla till denna vardags vårds kurs som hålls av Viktor Nilsson i två fristående delar. Du hittar all information och anmälan nedan

Viktor Nilsson
Viktor är hundfrisör på heltid, på Hundfrisörerna i Helsingborg, föder upp Chinese Crested under kennelnamnet Speechless, samt har en storpudel som han klippt och visat till championat. Viktor har gedigen kunskap i pälsvård och pudelklippning.
Vid detta tillfälle tar du med din nybadade och rena hund för att lära dig att raka nos och tassar. Ta med egen klippmaskin om du har, annars går det att låna. Finns det tid så kommer Viktor även att visa enklare klippning av pälsen.
 

Med tanke på restriktionerna kring Covid 19 har vi satt deltagarantalet till max 5 vilket motsvarar 10 m2/deltagare. Handsprit och desinficering finns tillgängligt. Munskydd tar du med själv. För att minimera risken för smittspridning tar du också med din egen fika inklusive termos och kopp. Om du har minsta sjukdomssymptom, så stannar du hemma. Meddela i så fall så snart möjligt. Läs mera om hur vi bör förhålla oss till smittrisken på https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/. Vi har alla ett ansvar att hålla risken att smitta och att smittas så låg som någonsin möjligt. Håll avstånd och tvätta händerna!

Vart: Helsingborg
Max antal: 5-6 st.
Pris: 500 kr/tillfälle. Anmäler man sig till båda tillfällena får man 50 kr rabatt/tillfälle. Kaffe och fika ingår.
Kursavgiften sätts in på BG 5798-0633 och märks vardagsvård del 2 och ditt namn. OBS! Anmälan är bindande.
Anmälan görs till Kicki Nielsen på sekr.sodra@pudelklubben.se
Man måste vara medlem i Pudelklubben för att delta