Klippkurs – Fortsättning för Viktor Nilsson 28/8


Klippkurs
Fortsättning vardagsvård

Välkommen att anmäla till kursen Fortsättning vardagsvård. Kursledare är Viktor Nilsson som är hundfrisör på heltid på Hundfrisörerna i Helsingborg. Viktor har gedigen kunskap i pälsvård och pudelklippning.

Var: Helsingborg, Garnisongatan 10
När: 28/8 kl: 11:00-14:00
Pris: 500 kr
Kursavgiften sätts in på BG 5798-0633 och märks “Fortsättning vardagsvård” och ditt namn.

För att delta i kursen behöver du ha grundläggande kunskaper om pudelns skötsel. Bad, föning, redskap etc. Viktor kommer att leda er igenom klippningen av er egen hund, ge tips och råd som hjälper er att förfina er klippteknik och era kunskaper om pudelns vardagsfrisyr. Ni kommer med er nybadade och fönade hund. Max sex deltagare, så först till kvarn gäller.

Att ta med:
Egen fika och dina verktyg, karda , borste, kam och sax.


OBS! Anmälan är bindande och görs till Kicki Nielsen på sekr.sodra@pudelklubben.se senast onsdag den 25 Augusti då också avgiften skall finnas på ovanstående bankgirokonto. Man måste vara medlem i Pudelklubben för att delta.

Tänk på Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19. Handsprit och desinficering finns tillgängligt. Vill du använda munskydd så tar du med det själv. För att minimera risken för smittspridning tar du också med din egen fika inklusive termos och kopp. Om du har minsta sjukdomssymptom, så stannar du hemma. Meddela i så fall så snart möjligt. Läs mera om hur vi bör förhålla oss till smittrisken på https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/. Vi har alla ett ansvar att hålla risken att smitta och att smittas så låg som någonsin möjligt. Håll avstånd och tvätta händerna!