Skip to content

Söndagen den 18 oktober hade vi vår rasspecial, som jag tycker att man kan likna lite vid en firmafest. Stämningen är mer avslappnad och familjär, även om full koncentration råder vid klippbord och i ringen. I år hade vi så fina lottpriser att lotterna tog slut innan vi hann blinka. Nästa utställning får vi ha fler lottringar! Själv hade jag tur och vann fyra priser på tio lotter!

I år hade vi en silent auction i samband med utställningen. Vi auktionerade helt enkelt ut en massa fina pudelsaker; Allt ifrån pennor till koppar och tavlor. Har du pudelsaker hemma som du vill skänka, så arrangerar vi kanske en ny nästa år!

Alla våra fina foderpriser vi delade ut kom från Pudelklubbens huvudsponsor Tree of Pets. De saluför bl a Acana och Orijen. Tree of Pets fanns på plats under hela helgen, och svarade på frågor och funderingar från utställare och besökare. Det fanns också möjlighet att köpa foder och hundgodis.

Vi hade även ProPet på plats, som sålde hundtillbehör och många nöjda hundar fick godis och nya leksaker med sig hem. En hel del nummerlappshållare gick även åt på lördagen. En av hundfönarna kom också väl till pass när en stackars åksjuk valp spytt ner sig i bilen, på väg till utställningen!

Bildgalleri från utställningen hittar du här.