Ny redaktör för PudelNytt

Från och med 1 oktober har vi en ny redaktör för PudelNytt. Det är Yvonne Karlsson som tar över jobbet efter Reija Hyttinen. Från SPK s sida hälsar vi Yvonne hjärtligt välkommen och vi ser fram emot ett givande samarbete. Vi vill samtidigt rikta ett jättestort tack till Reija för ett fantastiskt fint jobb med vår medlemstidning under två års tid. Lycka till med det Du företar dig i framtiden!

SPK/CS

Här följer en presentation av Yvonne som hon har skickat:

 

Redaktören för PudelNytt har beslutat att lämna sitt uppdrag i och med nr 3. Ansvaret för att den även framledes skall komma ut till er ligger nu på mig; Yvonne Karlsson.

Några av er känner nog igen mig då jag haft andra uppdrag i SPK tidigare.

Jag bor i Överkalix i norrbotten tillsammans med min man och en bukett blandade småpudlar i olika färger. Jag har även Amerikansk Cockerspaniel.

Det ska bli väldigt roligt och en stor utmaning att ta mig an vår fina tidning. Trots att vi lever i en allt mer datoriserad tillvaro är det något alldeles speciellt att få en nytryckt tidning i sin hand. Känna doften och känslan av det glättade papperet väcker lust hos mig.

Nu är det ju inte jag som ska fylla tidningen med läsvärt innehåll, utan det är vi tillsammans.

Vad vill du läsa om? Skicka material och förslag till mig. Och apropå det. Visst håller du tiderna för manusstopp? Det blir oerhört svårt för mig att få ihop tidningen annars….

Tidigare inskickade bilder tar jag över efter Reija, så de kanske dyker upp i något nummer framöver.

Jag vill tacka Reija för ett bra arbete med tidningen och ser fram emot att fortsätta utveckla den.

Hälsningar

Yvonne Karlsson