Stockholm Hundmässa 2013

Vill du visa dina hundar på Stockholm Hundmässa?

 

Vi söker dig som vill vara med och hjälpa oss i inledningsprogrammet i finalringen på Stockholm Hundmässa 2013, lördag och söndag 7-8 december kl 15.00 – 15.15.

 

Vi söker ”pack” av hundar, dvs flera hundar av samma ras som framförs av endast en person. Minimum 4 st i varje pack. Hundarna ska vara lätta att styra och utan problem kunna föra sig i finalringen tillsammans med andra hundar. Alla raser är välkomna – stora som små, vanliga och ovanliga, med eller utan päls, svenska som utländska nationalraser. En fin chans att presentera just din ras!

 

Obligatorisk repetition med hundar sker fredag 6 december kl 18.00 på Stockholmsmässan. Klädsel svart. Vi erbjuder dig, förutom en trevlig helg i ringens mitt, fribiljetter, betald parkeringsavgift samt lunch båda dagarna. Hundarna måste vara fyllda 9 månader men behöver inte vara anmälda till utställningen. Hundarna ska ha godkända vaccinationer. Antalet ”pack” är begränsat och vi förbehåller oss rätten att välja ut de ekipage som kommer att delta.

 

Skicka in din anmälan till Hans Rosenberg, Svenska Kennelklubben hans.rosenberg@skk.se ange förutom dina kontaktuppgifter, ras, antal hundar och färg på hundarna. Eventuella frågor besvaras även via telefon av Hans 08-795 30 18.

 

Sista anmälningsdag 15 september 2013.

 

Välkommen att göra något annorlunda på Stockholm Hundmässa 2013!