SKK Play för uppfödare -torsdag 17 september kl. 19.30

skk-play-uppfodare-160px
Klicka på bilden!
SKKs Utbildningskommitté (UK) gör en stor satsning på vidareutbildning för uppfödare via en ny webb-TV satsning som vi döpt till SKK Play för uppfödare.

SKK play för uppfödare ersätter den tidigare föreläsningsserien, i uppfödarutbildningen, som arrangerades på ett antal orter runt om i Sverige. Temat för det första programmet i SKK Play för uppfödare är “DNA-tester – värdefulla eller vilseledande”. Programmet kommer att bestå av dels filmade inslag där vi följer en hund och dess ägare genom processen att ta ett DNA-test. Dels ett studiesamtal mellan SKKs genetiskt sakkunniga Sofia Malm och vetenskapsjournalisten Katarina Sundberg. Efter programmet blir det en frågestund dit du under programmets gång kan mejla in dina frågor.