Mingel och ”Handlerträning Light”!

Mingel och ”Handlerträning Light” i samband med Pudelnationalen med Mikael Nilsson, Kudos Kennel

Pudelklubben bjuder in till Mingel med snacks och alkoholfria drycker på tisdagskvällen kl. 18.00 före Pudelnationalen i det Stora Tältet på Vilsta.

Alla kommer också att ha förmånen att utan avgift få lite tips av Mikael Nilsson, känd över hela världen i pudelkretsar som uppfödare, domare och handler, om hur du bäst visar din Pudel. Micke har ställt ut sina Pudlar på många platser i världen med otaliga Best in Show-vinster och Världstitlar. Ta med din Pudel och ”tjuvträna” lite före Pudelnationalen med en av världens bästa handlertränare. Ingen föranmälan behövs.

Det kommer också finnas några skyltar till Rallylydnaden uppställda om det är någon som vill träna lite.