Pudelaktiviteter

Våra avdelningar, sektioner och ombud runt om i Sverige anordnar aktiviteter av olika slag året runt. Kanske är ni nyfikna på pudeln som ras? Eller nybliven pudelägare? Eller kanske vill du hitta på någon ny aktivitet för dig och din pudel? Klicka er vidare in på avdelningarna/sektionernas hemsidor för att se vad som pågår just i närheten av er!

Nu under oktober är det bland annat utställningar spridda runt om i landet; ett ypperligt tillfälle att kunna se alla storlekar på samma ställe och prata med pudelägare. Eller varför inte slå följe på en pudelpromenad eller förkovra dig i pälsvård inför vinterns oundvikliga slasksäsong… 

Ni hittar avdelningarna/sektionernas sidor, aktiviteter samt kontaktuppgifter här; NorraMellansvenska, Stockholm, Täby/Roslagen, ÖrebroVästra,  och  Södra