Information från SKK ang. sajten Köpahund.se

”Nyligen lanserade vi en ny funktion på Köpahund.se, SKKs valphänvisningssajt. Den nya funktionen låter uppfödare av vissa raser själva välja under vilken ras/rasvariant deras annons ska synas. Som ni kanske känner till har det tidigare varit ett problem att annonser för vissa raser (däribland pudel) har hamnat fel på Köpahund.se. Men nu kan alltså uppfödaren själv välja var deras annons ska visas.

Vi hoppas att den nya funktionen ska göra Köpahund.se till ett bättre verktyg för våra uppfödare och för potentiella valpköpare.” 
/SKKs arbetsgrupp för rashund 

Från och med nu kan alltså ni som uppfödare välja storleksvariant av toy/dvärg/mellan när ni registrerar er valpkull på köpahund och ni som söker pudel via den sidan kan söka på storleksvarianten ni är intresserade av. 

Glöm inte att hålla koll, och publicera era kullar, även  på SPKs valphänvisning förstås!