Problem med hemsidan

Den 28 december uppdaterade Svenska Pudelklubbens webhotell sitt (PHP) system, detta medförde att de delar på vår hemsida som utvecklats specifikt för Pudelklubben för många herrans år sedan satt käppar i hjulet för att vår sida ska fungera.

Dessa egna system kan helt enkelt inte läsas av uppgraderingen av systemet, vilket då medförde att sidan blev blank. I bakgrunden har det febrilt arbetats med att försöka kringgå denna blockering utan större succé. Avdelningarnas sidor ska nu fungera som vanligt men den centrala sidan har någon bug som gör att den inte kan återuppstå i orginalskicket.

Den tilltänkta nya sidan är på väg upp så tills dess hoppas jag att ni har överseende med att vissa funktioner saknas på hemsidan; såsom bland annat valphänvisning och en del andra sidor.

Ni hittar kontaktuppgifter, medlemsinformation, rasinformation och lite annat smått och gott om vår ras. Svenska Pudelklubben har också en väldigt aktiv facebooksida som ni gärna får titta in på under tiden.

Tack för er tålamod!

Hälsningar
Malin Hult, webredaktör