Uppd. statuter för viltspår- & agilitylistan

Statuterna för årets agility och viltspårspudel har uppdaterats.

Viltspårlistan har fått ett tillägg gällande hur två ekipage som har lika många listpoäng särskiljs,den kursiverade meningen är det nya;
“Hunden med högst sammanlagda poäng blir årets viltspårspudel. Vid lika resultat räknas flest HP. Om de fortfarande har samma poäng vinner den som gått prov för flest olika domare. ”  Du hittar statuten i sin helhet genom att klicka här

Agilitylistan har uppdaterats för att gynna alla våra tävlande oavsett i vilken klass eller storlek man tävlar med sin pudel. Det kommer från och med i år koras en vinnare i klass I, II, III i alla storleksklasser inom agilityn (xs, s, m, l och xl). Likt tidigare måste föraren/ägaren skicka in att man vill vara med på Pudelklubbens agilitylista, resultaten stäms av mot agilitydata. Se hela statuten genom att klicka här