Tävlingssäsongen är igång!

För en del av er har tävlingssäsongen kanske aldrig slutat – men för många är det nu i april och framåt det sätter fart ordentligt.

Glöm inte att om du är aktiv och tävlar i flera grenar kan du vara med på ”Årets Allround”-lista, du måste själv maila ditt namn, hundens namn/registreringsnr och era tävlingsresultat för att komma med på listan. Det gör du till Helena Troéng på allroundlistan @ pudelklubben.se

Detsamma gäller om du tävlar i agility – för 2019 har vi nya statuter, klicka här, och nytt för året är att det ska koras en Årets agilitypudel i alla klasser och storlekar. Så se till att skicka in era resultat även till den listan; till Gunilla Sandberg på agilitylistan@ pudelklubben.se och det räcker med ditt namn och hundens registreringsnummer.

Övriga grenar hämtas resultaten från hunddata och allt du behöver tänka på är att vara medlem samt ha hundens ägares uppgifter synliga på hunddata (utöver att uppfylla kraven för respektive tävlingsgren förstås).

Lycka till i fortsätt tävlande!