Vi välkomnar Satchmos!

Svenska Pudelklubben har också tecknat sponsoravtal med Satchmos och vi ser framemot ett framtida samarbete! Vad detta innebär för er medlemmar och hur ni får ta del av erbjudanden m.m kommer det information om inom kort.
Nedan ett meddelande från Satchmos;

Vi på Satchmos är mycket glada att få vara en av Pudelklubbens huvudsponsorer!
Som många redan vet har vi en stor välsorterad butik i Lund, och även postorder. Vi är en av dom största i Sverige inom pälsvård, med ett brett utbud av de bästa schampo, balsam, saxar, klippmaskiner,skär, fönar o trimbord.

Vi har även en fullsortiment butik med foder, tugg, leksaker, koppel, halsband och allt annat du kan tänkas behöva till din pälskling. Kom gärna in i butiken, känn och kläm på sakerna. Vi hjälper er gärna med tips och råd, personalen har många års erfarenhet inom hunderiet och speciellt pälsvård. Alla registrerade medlemmar i Pudelklubben får goda rabatter!

Vi ser framemot ett gott samarbete!
Mvh
Bosse, Åsa, Anna, Mathias o Micke