Digital föreläsning med Patric Ragnarsson

Pudelklubben bjuder in sina medlemmar till en digital föreläsning den 5:e november med Patric Ragnarsson.

Patrics ord om föreläsningen:
Min föreläsning ”Bara för att man kan – ska man?” Är en etikföreläsning där jag belyser en hel del av de problem och dilemman man ställs inför ibland med ett djur som blir sjukt, drabbas av en kronisk sjukdom etc. Vem är då jag?:

Jag har arbetat inom svensk djursjukvård under drygt 30 år. Ca 16 år vid Universitetsdjursjukhuset i Uppsala, där jag fr sista 5 åren var klinikchef vid smådjurskliniken. Jag har arbetat vid flera privata smådjurskliniker och nu arbetar jag vid Distriktsveterinärerna Jämtland sedan ca 2 år. Mitt främsta yrkesområde är reproduktion hos hund och katt. Jag föder upp hundar ( tibetansk spaniel och whippet) och katter med prefixet Mavibos, och blev exteriördomare 1999. Dömer numera drygt 50-talet raser, bl a Pudel.

Väl mött digitalt den 5:e november !
Hälsningar
Patric Ragnarson

Anmälan görs via denna länk:
https://forms.gle/of4Bty3QbR6krqhj7

Föreläsningen är digital och sänds via Zoom. Länk och information om hur du ansluter skickas via mail till de som anmält sig några timmar innan föreläsningen startar.
I samarbete med SPK Norra avdelningen 🐩