Årets listor startar igen

I och med att restriktionerna lättats upp i samhället kommer fler och fler fritidsaktiviteter igång igen, däribland hundsporten – vilket förstås är väldigt roligt. Tävlingar i de flesta grenar har med en enorm insats av funktionärer och klubbar kunnat starta upp och det är roligt att se ni, våra pudelekipage, återigen får utöva er sport.

Centralstyrelsen har glädjande nyheter! Från och med 1 juli 2021 kommer vi att återuppta våra listor för årets pudlar enligt nedan;

  • Årets utställningslistor: Resultat från SPK utställningar mellan den 1/7-31/12 får tillgodoräknas. OBS! Gäller alla utställningslistor förutom den “Totala listan” då den kräver resultat även från SKK utställningar.
  • Allroundlistan: Resultat från tävlingar genomförda den 1/7- 31/12 får tillgodoräknas. Gällande BPH/MH och utställningsmerit gäller reglerna enligt gällande statuter, de kan alltså ha tagits tidigare år. Exteriörbedömning med excellent och CK räknas givetvis också som utställningsmerit.
  • Agility – , bruks – , lydnad -, nosework-, rallylydnad – och viltspårslistan: resultat från tävlingar mellan den 1 juli – 31 december räknas.

Vi håller tummarna att ni alla får en härlig givande säsong även om den blir kort. Kom ihåg att hålla i, hålla ut och hålla avstånd!