Påminnelse…

Årets listor i diverse grenar börjar så smått bli färdiga, en del grenar har tävlingar fram till årets slut och därför tar det någon vecka till innan alla listor är redo att publiceras.

För listorna i bruks, lydnad, rallylydnad och viltspår är det viktigt att du står som ägare på hunddata för att era resultat ska kunna räknas med i tävlan om “årets…”. (Utöver det som statuterna i övrigt kräver för respektive gren). Det är snabbt fixat genom en ägarregistrering hos SKK, har du av någon anledning valt att ha dina uppgifter dolda men vill ändå vara med och fajtas på listorna? Skicka e-post till den ansvarige för respektive lista så ordnar vi det den vägen.

För allround – och agilitylistan är det som vanligt så att ni ska skicka in era resultat (agilitylistan@pudelklubben.se respektive allroundlistan@pudelklubben.se ). Det räcker att ni talar om regnr på er hund, ert namn och medlemsnummer i mailet så söker listansvarige upp er hund på hunddata och räknar med era bästa resultat för året. Vi vill ha era uppgifter senast den 11/1!