Skip to content

Köpvillkor

Önskar du komma i kontakt med oss angående något som rör butiken och dess produkter, maila till webredaktor@pudelklubben.se så hör vi av oss inom kort.

Svenska Pudelklubben
c/o Anna Johansson
Torkelsbohögsväg 74 437 41 Lindome
Organisationsnummer: 802002-7341

Att genomföra ett köp
När du slutfört din order skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen hittar du uppgifter om beställda produkter, pris och leveransadress. Är något fel i beställningen måste du omedelbart kontakta oss via e-post till webredaktor@pudelklubben.se. Har du betalt via Swish får du med ett kvitto på köpet i ditt mail.

Leverans och fraktkostnader
Vi skickar din order när din betalning är synlig på vårt konto, beräknad leveranstid är ca 7-10 dagar. Dina varor kommer skickas som vanligt brev. Vilket innebär att varorna delas ut till din brevlåda, är brevet för stort skickas det vidare till ditt Postombud.

Frakten är inkluderad i priset på våra produkter, har du frågor om förändrade fraktkostnader vi beställning av större kvantiteter ta kontakt med oss på kassor.cs@pudelklubben.se

OBS! Vid köp utanför EU kan det tillkomma avgifter för tull och/eller moms. Det är du som kund som ansvarar för att betala sådana avgifter.

Priser
De priser som anges är inklusive moms och frakt.
På vissa produkter finns det olika prisalternativ beroende på om du är medlem eller ej.

Betalning
Du kan betala din beställning på två olika sätt:
1.    Swish – betala snabbt och enkelt direkt när du gjort din order!
2.    Banköverföring. Om du ej har Swish så tar du kontakt med vår kassör på kassor.cs@pudelklubben.se och gör din order manuellt (skriv i mailet vad du önskar beställa, samt din adress) så får du vidare information om betalningen.

Ångerrätt
I enlighet med lagen om distansavtal har du som kund 14 dagars ångerrätt, räknad från den dag du mottagit varan, när du handlar i Svenska Pudelklubbens webbutik.

Ångerrätten kan endast åberopas om varan är i oförändrat skick, du får inte använda varan men givetvis försiktigt undersöka den. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.

  • Nyttjande av ångerrätten
    Om du önskar nyttja din ångerrätt måste du meddela oss att du har ångrat ditt köp. Meddelandet ska skickas till oss på kassor.cs@pudelklubben.se . I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, din e-postadress samt ordernummer finnas med.  Efter ångermeddelandet ska du senast inom 14 dagar returnera aktuella varor till oss. Kostnaden för att returnera varor står du/kunden för.
  • Återbetalning vid nyttjande av ångerrätt
    Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Har du betalt via SWISH återbetalas köpet till samma konto, i annat fall ange kontonummer för återbetalning. Fraktkostnaderna återbetalas ej.

Returadress:
Svenska Pudelklubben
c/o Lena Petri
Kihlmansväg 1
444 48 Stenungssund

Personuppgifter
Genom att handla i vår webbutik accepterar du att Svenska Pudelklubben lagrar och behandlar dina personuppgifter för att kunna fullgöra det avtal vi har med dig. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy här